Blogs

Terug naar overzicht

Altijd eerlijk over jouw mogelijkheden: dat is High Hair

Dagelijks lopen klanten bij ons naar binnen met in de hand of op de smartphone een foto van hun droomkapsel. Dat vinden we prachtig, want wij doen niets liever dan jou gelukkig maken met een fantastische kleur of een unieke snit. Toch zijn we bij High Hair altijd eerlijk over wat we wél of niet kunnen bereiken, en dat heeft zo zijn reden.

Het geweldige gevoel van verzorgde haren, die nieuwe snit waarmee je er stralend uitziet en de complimentjes die vriendinnen je toegooien… het wordt nooit oud, en dus begin je alvast te dromen van je bezoek aan de kapper. Je hebt met andere woorden hoge verwachtingen, en om deze meteen juist te zetten, zitten wij bij High Hair altijd graag even met je samen.

In ons salon mag je dus gerust spontaan binnenlopen met je foto’s: onze haarspecialisten, die een echte passie voor het vak koesteren, geven je ter plaatse advies over wat er zoal kan met je haar. Let wel: daarbij zijn ze altijd bloedeerlijk, want niet alle kleuren of snitten zijn nu eenmaal voor ieders haartype mogelijk.

Waarom we hier een prioriteit van maken? Zodat jij als klant ten volle begrijpt waarom we bepaalde zaken niet in één maar in drie sessies kunnen bereiken. En zodat je nooit het gevoel hebt dat we jouw noden genegeerd of verwaarloosd hebben wanneer je het eindresultaat ziet, maar begrijpt dat je nieuwe kapsel soms een stapsgewijs proces kan zijn.

Alles is namelijk afhankelijk van jouw originele haarkleur, van je haarstructuur, van de al dan niet goede conditie van je haar, van je dagelijkse stylingritueel, van hoe vaak je je haren wast, met welke shampoo en verzorgingsproducten, … stuk voor stuk factoren die beïnvloeden hoe je haar er na een behandeling uit zal zien.

En die exacte haarkleur van op jouw foto? Hem exact repliceren kunnen we nooit, maar wat we wél kunnen, is naar het best mogelijke resultaat streven op een zo gezond mogelijke manier voor jouw haar. En dat doen we dan ook, nadat we jouw verwachtingen van bij de eerste kennismaking juist gezet hebben.

Zo werken we op en transparante en familiale manier samen met jou toe naar het eindresultaat. Ben jij klaar voor jouw afspraak? Dan boeken we hem meteen in! Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen of loop even binnen in ons salon te Hoogstraten. Je bent altijd welkom.