Ons team

Passie voor
het kappersvak

De passie en liefde voor elk aspect van het kappersvak leeft bij High Hair in het gehele team. Stuk voor stuk ontvangen wij jou op een warme en persoonlijke manier, om ons vervolgens helemaal te geven voor het kapsel van je dromen. Daarbij houden we zorgvuldig rekening met jouw unieke kenmerken, zoals je oogkleur, je teint, je gezichtsvorm, je haarstructuur, …

Bijscholing kappersteam High Hair

Wij scholen ons continu bij

Om jou bij elk bezoek een topresultaat te bezorgen schoolt ons team zich met regelmaat bij. De nieuwste trends, technieken en producten? Wij zijn helemaal mee. En wordt het tijd om je kleur op te frissen? Dan sturen wij je gewoon een herinneringsmailtje.Handig!
Bij High Hair kom je terecht in een hartelijke sfeer en wandel je naar buiten met een kapsel dat aan al je wensen voldoet. Ons hecht team leert je graag beter kennen!

Medewerker Anke

Over Anke

Binnen het team van High Hair specialiseer ik me als 22-jarige in highlights, babylights en balayage. Ook voor een herensnit of elegant opsteekkapsel kun je echter altijd bij mij terecht. Zolang ik jou kan doen stralen met de perfecte look en je een vertrouwd, ontspannen gevoel in de kappersstoel kan geven, is mijn missie geslaagd! Naast mijn liefde voor het kappersvak ben ik een echte pastafanaat en spendeer ik mijn vrije tijd liefst met vrienden en familie. In het salon kunnen jullie me vinden van dinsdag t.e.m. zaterdag. Tot dan?

Zaakvoerster Leen

Over Leen

Ik ben gecertificeerd kleurconsulente: stel me de vraag welke haarkleur bij je past en ik begin gepassioneerd te vertellen. Een balayage met face framing met een toner naderhand, totale snitveranderingen, … voor dit alles gaat mijn hart sneller kloppen. Hoe meer kleuren we mengen, hoe liever!

Verder werk ik graag in teamverband, mensen mooi maken is waar ik voor leef. Een gezonde hoofdhuid en gezonde lengtes zijn voor mij als kapster dan ook van enorm belang. Daarom kun jij bij mij altijd terecht voor een verzorgend haarmasker en een hoofdhuidpeeling. In mijn vrije tijd? Dan ga ik af en toe diepzeeduiken in tropische landen. Verder kan ik genieten van een lekker glas wijn en hou ik ervan om met natuurlijke producten te koken. 

Medewerker Maïté

Over Maïté

Al van jongs af aan wist ik dat ik kapster wilde worden. Als jonge twintiger ben ik dan ook dolgelukkig dat ik bij High Hair mijn passie mag verwezenlijken. Ik ga altijd met jou in uitgebreid overleg en geef je eerlijk advies over de beste keuze voor jouw haar, zodat we tot een prachtig eindresultaat komen en je met een fantastisch gevoel ons kapsalon verlaat. Mijn grootste inspiratie zijn de nieuwe balayagetechnieken: wil je graag een klassieke balayage of een fijne balayage met babylights en root shadow? Dat, samen met hippe mannenkapsels, is helemaal mijn ding!

Medewerker Vicky

Over Vicky

Intussen werk ik al 25 jaar bij High Hair en kun je me een vaste waarde in het team noemen. Professioneel advies op maat, over zowel je snit als je verzorgings- en stylingproducten, is voor mij dan ook een must. Kom je bij mij voor je dames- of herensnit of een brushing, dan verwen ik jou bovendien graag met een massage of intensieve verzorging zodat je helemaal relaxed naar huis vertrekt. Buiten het salon spendeer ik mijn tijd graag met mijn lieve dochter en leuke doggie, en beoefen ik yoga. Mijn motto? Klantjes blij, Vicky blij!

Medewerker Tesse

Over Tesse

Ik ben Tesse: een 21-jarige sociale meid die verzot is op dieren en kinderen. Het is dan ook geen wonder dat ik altijd met veel plezier in de chiro heb gezeten, 9 jaar als lid en 4 jaar als leiding. In 2020 studeerde ik af als kapster, waarna ik nog een specialisatiejaar schoonheidsverzorging afrondde. Intussen specialiseer ik me bij High Hair in keratinebehandelingen, uitdagende kleuringen, snitten en als kers op de taart ontspannende hoofdmassages. 😉

Medewerker Hanne

Over Hanne

Ik studeerde af als kapster in 2011 en ben intussen al 8 jaar met veel enthousiasme aan het werk bij High Hair. Daar houd ik me vooral bezig met stoere, korte mannenkapsels, maar ook kleurtechnieken zoals highlights en face framing of volledige ontkleuringen hebben geen geheimen meer voor mij. In het salon vind je me terug op donderdag, vrijdag en zaterdag. Daarbuiten ben ik een trotse mama van drie kapoentjes genaamd Miel, Viv en Juul.

Wat onze
klanten zeggen #HighHair