Diensten

Werknemers van High Hair aan het werk
Balayage

HIGHLIGHTS
Houd jij van traditionele balayage? Dan is ook de kleurtechniek van highlights ongetwijfeld jouw ding. Deze vorm van balayage wordt met folie gezet, waardoor je ontkleurde lokken een aantal tinten lichten worden dan je oorspronkelijke haarkleur. Zo bereik je een natuurlijk effect, met alsnog voldoende schakering en dimensie. Door naderhand een toner te gebruiken geven we je ten slotte een glanzend resultaat met een zachte haaraanzet.

LOWLIGHTS
Zie jij je lokken het liefst wanneer er kleurschakeringen in zitten? Is je haar nét wat te blond voor jouw smaak of wil je je haar op een natuurlijke manier verdonkeren? Dan raden we jou volmondig de kleurtechniek van lowlights aan. Met een iets donkerdere kleur trekken we fijne lowlights in je haren, voor een zacht resultaat. Uiteraard kunnen we deze techniek ook toepassen om een te blonde balayage te verdonkeren.

WET BALAYAGE
Deze techniek zetten we op de lengtes van natte haren. Zo frissen we de puntjes op en maken we te donkere kleuren een tintje lichter.

FACE FRAMING
Face framing wordt ook wel eens babylights genoemd, en is vooral populair omwille van zijn subtiele effect. Bij deze balayagetechniek lichten we de contouren van je voorste haarlijn op, zodat je haarkleur frisser oogt in je aangezicht.

TEASING BALAYAGE
Bij deze kleurtechniek combineren we balayage met touperen. Door je haar te touperen zorgen we er namelijk voor dat jij vanboven je eigen haarkleur behoudt, en dat de overgang naar je highlighted puntjes erg naturel oogt.

Afspraak maken

Brushing

Wil je je haren graag extra verzorgen met een haarmasker met warme handdoek en brushing? Héérlijk ontspannend, zodat je met een supergevoel naar buiten wandelt. En ondervind je soms last van een trekkerige hoofdhuid of vervelende schilfertjes? Dan passen wij een hoofdhuidpeeling toe van Kérastase Fusio Scrub. Bij deze zalige massage gebruiken we een korrelige pasta met aroma-oliën, die jouw hoofdhuid op een zachte maar grondige manier reinigt.

Ideaal om je te laten verwennen bij de kapper, want niet alleen voelt je hoofdhuid superfris aan: je brushing blijft ook langer zitten. Als kers op de taart kun je je haren op de dag zelf door ons laten opsteken. Maak dus gerust een afspraak voor jouw persoonlijke verwennerij en specifieer bij de online bookingen wat je graag wilt! Tip van het High Hair team: Laat je in de watten leggen met een rustgevende brushing op je vrije dag.

Afspraak maken

Kleuring

Het team van High Hair bestaat uit hoogopgeleide kleurconsulenten. Wij houden zorgvuldig rekening met de kleur van jouw huid, met de kleur van je ogen en met je natuurlijke haarkleur. Alleen zo kunnen we immers een optimaal kleurresultaat bereiken. Bovendien gebruiken wij top producten zoals Inoa: een kleuring zonder amonia op oliebasis, die zacht is voor de haren.

Afspraak maken

Keratinebehandelingen

Wil jij gladdere haren, minder krullen of minder pluis? Lokken die gezonder en steviger aanvoelen, met natuurlijke keratine? Onze keratinebehandeling is waar je naar op zoek bent. Tijdens een vrijblijvende kennismaking van 15 minuten bekijken we jouw haar grondig en leggen we je uit wat je precies kunt verwachten van het eindresultaat. Neem dus gerust telefonisch contact op: dan plannen we jouw intakegesprek met prijsofferte in.

Afspraak maken

Haarsnit

Het team van High Hair wordt gedurende het hele jaar opgeleid door een externe trainer, zo is ons team steeds op de hoogte van de nieuwste snittrends. Bovendien krijgt elk nieuw teamlid een doorgedreven snittraining door personal trainer Cindy van Diessen. Zij is een Nederlandse Redken artist en gespecialiseerd in personal coaching van professionele kappers.

Klaar voor een krachtige look? Zag je een leuke foto online? Breng deze zeker mee bij je volgende kappersbezoek.

En uiteraard zijn ook heren bij ons van harte welkom voor een mooie haarsnit!

Afspraak maken