Blogs

Terug naar overzicht

Bij welke van onze haarspecialistes voel jij je het best?

Bij High Hair geloven we in de ongelooflijke kracht van een mooi kapsel. Ben jij tevreden met je lokken, dan win je aan zelfvertrouwen, straal je van binnenuit en kun je de hele wereld aan. Mooie vooruitzichten, en om deze voor jou te verwezenlijken bouwen wij graag een persoonlijke band met je op. Lees hier meer over hoe wij bij High Hair te werk gaan!

Om zeker te zijn dat jouw toekomstige kapsel pérfect bij je past, nemen wij bij High Hair de tijd om ook de haarspecialiste in ons team te vinden die pérfect bij je past. Iedere klant die bij ons over de vloer komt heeft immers unieke wensen en behoeften; net zoals iedere experte in ons team een eigen manier van werken en specifieke voorkeuren heeft qua producten en stijl.

Het is met andere woorden een beetje Cupido spelen: de juiste klant matchen met de juiste haarexpert. Kom jij bij ons langs voor een balayage bijvoorbeeld? Dan ben je zowel bij Maité als bij Anke in goede handen. Beide dames specialiseren zich in schitterende balayages, zij het met diverse technieken.

“Daar waar Maité graag met Redken-toners werkt na een balayage, ben ik eerder fan van witte lokken” vertelt Anke. “Door fijn te blenden met kleurtoners kun je écht de koele ondertoon van de haren bereiken. Bovendien speel je daarna moeiteloos met diverse tinten: wil je een assige kleur, dan laat je je zilvershampoo wat langer intrekken. De week erna liever een naturelle look? Dan was je gewoon weer met een product zonder pigment.”

Tesse is dan weer fan van Olaplex na een balayage. “Olaplex is hét ideale Amerikaanse verzorgingsgamma voor zij met eerder fijne haren die ook een balayage of veel blond willen.” Volgens Tesse kan een balayage je haren bovendien steviger maken. “Doordat je haren iets minder glad zijn, houdt je brushing immers langer.”

Hanne daarentegen is helemaal weg van het gamma Thérapiste van Kérastase. Een dikke bos haar temmen na een balayage? Dat is helemaal haar ding. En die natuurlijke krullen? Met een engelengeduld legt zij uit hoe je deze thuis mooi in model brengt. Anno 2023 zijn natural curls immers weer helemaal in. Laat ze dus maar vertellen met al dat vuur!

Droom je van een balayage met veel detail en dimensie? Bij Vicky krijg je een passionele uitleg over de talloze fijne kleurtinten in je nieuwe kapsel. Nog een leuke snit erbij en een mooie gloss over je haarkleur: het totaalplaatje kent voor haar na al die jaren geen geheimen.

Leen ten slotte leeft zich het liefst uit met het blenden van kleuren. Ze overweegt wat het beste bij jouw unieke gelaatstrekken past en kijkt daarbij zorgvuldig naar je gezichtsvorm, de tint van je huid en van je ogen. De vraag die ze het meeste stelt, is waar jij je goed bij voelt. Zo komen we samen, via mix and match, tot een mooi kleurresultaat!

Wij kijken met andere woorden oprecht naar de resultaten die jij voor ogen hebt en hoe we deze, door de keuze van de juiste specialiste, het beste bereiken. Bij onze haarstylisten, met wie je een warme band opbouwt, kun je dus altijd terecht. Zo kennen zij uiteindelijk tot in de (haar)puntjes jouw unieke smaak en wat persoonlijk bij jou past, en wandel jij elke keer naar buiten met het kapsel van je dromen.

Wij groeien graag met je wensen mee van begin tot einde, zodat we altijd jouw vast adres zijn voor een geslaagd kappersbezoek. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek: wij koppelen je aan de kapster die jouw visie helemaal begrijpt en die jou je ideale snit, kleur of behandeling geeft. Tot dan!