Blogs

Terug naar overzicht

Haartrends voor 2023 volgens team High Hair

DSC08514.jpg

Bij High Hair specialiseren we ons als high-end kapsalon in de trends van het moment. Daar volgen we niet alleen regelmatig bijscholingen voor, maar besteden we ook in onze vrije tijd veel aandacht aan. Het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen in de sector is voor ons een passie die nooit stopt. Welke hair trends wij voor 2023 voorspellen? Je leest het hier.

Natuurlijke texturen

De trend van natuurlijke texturen is al een tijdje aan de gang en lijkt in 2023 nog steeds populair te zijn. Veel mensen kiezen ervoor om hun natuurlijke krullen, golven of kroes te laten groeien, in plaats van er de styltang op te zetten of het permanent te ontkrullen. Au naturel is dus steeds meer in! Door het accentueren van de natuurlijke texturen van je haar, kun je bovendien een unieke stijl creëren die helemaal ‘jij’ is.

Stijl en glanzend haar

Hoewel we net het tegendeel hebben beweerd, is ook stijl haar nog steeds een gewilde keuze anno 2023. Daarbij geldt bovendien: hoe meer glans, hoe beter. Die look bereik je moeiteloos met één van onze keratinebehandelingen, die je haren niet alleen glanzend en glad maken maar ook intens herstellen. Vraag gerust vrijblijvend om meer info!

Let’s go retro

De butterfly cut, hét kapsel uit de jaren ’90, is terug! Bij deze techniek creëren we laagjes aan de achterkant van je haren en geven we je aan de voorkant wat kortere lengtes, waardoor je kapsel een vlinderachtige en elegante look krijgt. Of je nu kortere of langere haren hebt, de butterfly cut passen onze experts moeiteloos aan jouw lengtes en haarstructuur aan. Een gedurfde maar oh zo mooie keuze!

Schermafbeelding 2023-03-13 om 10.59.35.png

Je zelf wagen aan een van deze haartrends? Wij zijn the place to be

Ben je toe aan iets nieuws en wil je graag de show stelen met een prachtig kapsel dat helemaal bij je past? Kom je dan lekker nestelen in de kappersstoel van High Hair, waar we je een luxueuze salonervaring bieden met een unieke, aantrekkelijke look als resultaat. Wij leren jou en je haarwensen graag beter kennen!