Blogs

Terug naar overzicht

Heb jij al eens van lowlights gehoord?

DSC08489.jpg

Wat bedoelen we met lowlights precies?

Lowlights zijn een populaire manier om dimensie en contrast aan je haar te geven. In tegenstelling tot highlights, waarbij we lichtere plukjes haar creëren door het haar te bleken en een frissere look te geven, worden lowlights toegevoegd door plukjes haar wat donkerder te verven.

Wie raden wij lowlights aan?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor lowlights. Sommigen willen graag een natuurlijke look behouden en willen alleen wat donkerdere plukjes haar toevoegen om hun haar visueel interessanter te maken. Anderen willen de aandacht afleiden van bepaalde gebieden, zoals dunner wordend haar op een bepaalde plek of de gevreesde grijze haren. En dan zijn lowlights de ideale remedie!

DSC08070.jpg

DSC08246.jpg

Welke tint past bij jou?

Vooraleer we je lowlights in je haar zetten, bespreken we eerst uitgebreid met jou welke kleurtint het beste zal passen bij je haren, je ogen, je teint en jouw unieke gelaatstrekken. Houd wel in gedachten dat je uiteindelijke resultaat sterk afhankelijk zal zijn van je natuurlijke haarkleur: heb je van nature licht haar, dan zullen je lowlights meer opvallen dan wanneer we ze zetten in haar dat al van nature vrij donker is. 

Boek nu jouw afspraak voor lowlights in

Ben jij benieuwd of je met lowlights je look krachtiger kunt maken en die dimensie kunt geven die je zoekt? Spring gerust eens binnen in het salon van High Hair om te vragen naar de mogelijkheden. Onze haarexperten geven jou advies op maat van je unieke haren en nemen uitgebreid de tijd voor jou: bij ons ben je in goede handen.

Een afspraak kan je telefonisch maken tijdens de openingsuren of online boeken op onze website. Alvast tot dan!

DSC08526.jpg