Blogs

Terug naar overzicht

Last van schilfertjes? Vertrouw op de magie van Kérastase Symbiose

Kamp je met roos, dan ben je zeker en vast niet de enige. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van een gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid, waardoor ze te maken krijgen met schilfertjes. Om roos te bestrijden werken we in kapsalon High Hair met de succesvolle Kérastase Symbiose-lijn: een effectieve oplossing die je ook bij ons kunt aankopen om thuis te gebruiken.

Producten die roos doeltreffend tegengaan

Het Symbiose-gamma van Kérastase bestaat uit 6 producten die specifiek werden ontwikkeld om roos doeltreffend tegen te gaan, terwijl je alsnog een luxueuze waservaring geniet. We leiden je kort doorheen het gamma:

DSC08036.jpg

Wat wordt jouw persoonlijke routine?

  • Een van de grootste troeven van de lijn is de Micro-Peeling Cellulaire, geïnspireerd op huidverzorging. Dit product bevat salicylzuur en plantaardige bolletjes en is ontworpen om de eiwitten tussen roosschilfers op te lossen, zodat ze loskomen en kunnen worden weggescrubd. De unieke 3-in-1-formule van deze peeling reinigt, exfolieert en hydrateert de hoofdhuid en geeft je een heerlijk verkoelend gevoel.
  • Wat shampoo betreft maak je de keuze tussen maar liefst twee sulfaatvrije versies, afhankelijk van jouw unieke hoofdhuid en haartype: droog of eerder gevoelig. Beide shampoos bevatten salicylzuur en piroctone olamine om het micro-organisme dat roos veroorzaakt aan te pakken. Bovendien ben je misschien blij om te horen dat beide shampoos zich lenen tot zowel de droge als vette hoofdhuid!
  • Je wasroutine eindigen doe je met een conditioner. De Fondant Apaisant Essentiel hydrateert je lokken en kalmeert je hoofdhuid. Met lipiden, plantaardige oliën en glycerine wordt het gezond ecosysteem van je hoofdhuid ondersteund.
  • Ten slotte is er het krachtige Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif, dat een trio van roos- en schilferbestrijdende ingrediënten bevat. Dit serum breng je ’s nachts aan, voor een vetvrij resultaat als je 's morgens wakker wordt.

DSC08507.jpg

Laten we je schilfertjes bestrijden!

Bij High Hair weten we als geen ander hoe we samen met jou je schilfertjes bestrijden, opdat je van glanzende, roosvrije haren geniet op de lange termijn. Wij geven je een luxueuze kapperservaring en voldoende uitleg over onze gebruikte producten, die je in onze shop kunt aankopen om ook thuis je gezond haarregime verder te zetten.

Graag je plekje in onze kappersstoel boeken? Je bent van harte welkom!