Blogs

Terug naar overzicht

Maximaal blond, minimale schade? Ons salon gebruikt Olaplex

DSC08691.jpg

Wat is Olaplex precies?

Als je regelmatig chemische behandelingen doet met je haar, zoals verven of permanenten, of als je haar enigszins gekleurd of beschadigd is, dan is Olaplex een must voor jou. De gepatenteerde productlijn van Olaplex, die uit verschillende producten en behandelingen bestaat, is er namelijk speciaal op gericht om haar dat schade heeft opgelopen weer in zijn goede conditie te herstellen.

Zo is je kapsel niet langer onhandelbaar na het blondeerproces, maar geniet je tot aan je volgende kappersbeurt van gladde en sterke lokken vol leven.

Hoe gaat Olaplex in zijn werk?

Het innovatieve Olaplex is een zuiver en natuurlijk product, dat inwerkt op de zwavelbrugjes in je haar die uit proteïnen bestaan. Deze brugjes zorgen er normaliter voor dat je haar sterk, veerkrachtig en elastisch is. Bij chemische behandelingen echter of wanneer je haar overmatig blootgesteld wordt aan hitte, beschadigen of breken deze brugjes, wat jou met droog, dof en breekbaar haar achterlaat. Zonde!

Niet met Olaplex: door deze professionele behandeling in ons salon op jouw haren toe te passen, herstellen we deze brugjes en zorgen we ervoor dat je haar weer gezond en glanzend is. Een echte gamechanger voor jouw kapsel!

dynamische-haarkleur-naturel.jpg

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex specialiseert zich als merk in innovatieve haarproducten voor zowel bij je thuis als in professionele kapsalons. Om je lokken tussen kappersbezoeken door te onderhouden kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van hun (purple) shampoo, conditioner, masker of treatment. In ons salon voeren we dan weer een sterkere behandeling uit, die bijvoorbeeld uit de volgende stappen kan bestaan:

  1. Olaplex No. 1 Bond Multiplier
    Dit is een additief dat we tijdens de chemische behandeling toevoegen aan ons kleur- of permanentmiddel.

  2. Olaplex No. 2 Bond Perfector
    Dit is een behandeling die na de chemische behandeling wordt aangebracht.

  3. Olaplex No. 3 Hair Perfector
    Dit is een thuisbehandeling die je voor het wassen op het haar aanbrengt om je haar tussentijds in zijn gezonde staat te houden. Je laat de behandeling 10 minuten inwerken en wast je haren vervolgens met de Olaplex-shampoo nr. 4. Verzorgen doe je na afloop met de Olaplex-conditioner nr. 5, die je bij ons kunt kopen.

olaplex-behandeling-gezondheid-haren.jpg

Waarom is Olaplex zo populair en kan ik bij High Hair terecht voor mijn behandeling?

Waarom Olaplex zo populair is bij mannen en vrouwen van alle leeftijden en generaties? Omdat het wérkt. Bij High Hair ben je dan ook altijd welkom om de schitterende resultaten voor je kapsel zelf te ondervinden. Wij integreren de Olaplex-producten met plezier in je kleurproces, zodat je met volle teugen geniet van je blonde haren zonder in te boeten op de gezondheid ervan.

Koop je eigen Olaplex-producten in onze shop of boek je Olaplex-behandeling in

Alle Olaplex-producten zijn bovendien te koop in onze shop. Reserveer ze alvast telefonisch en we zetten ze graag voor je klaar. Loop ook gerust even binnen voor advies of boek je afspraak in ons uitnodigend en gezellig salon. Alvast tot dan!