Blogs

Terug naar overzicht

Een haarkleuring die 100 % VEGAN is?

Bij High Hair vinden we het belangrijk om, als persoon maar ook in het salon, duurzame en verantwoorde keuzes te maken. Daarom werken wij met het hoogkwalitatieve en bovendien recent vernieuwde merk iNOA, waarvan de haarkleuringen volledig vegan zijn. Benieuwd hoe dat precies zit, en of deze vegan haarkleuring wel even goed is als andere kleuringen? Lees hier meer.

100 % plantaardige oliën in deze haarkleur

De toegepaste natuurlijke ingrediënten in de haarkleuringen van iNOA zijn voor 100 % van veganistische, plantaardige oorsprong. En dat klinkt ons bij High Hair te Hoogstraten als muziek in de oren! De haarkleuringen in kwestie bevatten namelijk geen enkele stoffen van dierlijke oorsprong, en dat vinden wij een win.

Daar blijft het bovendien niet bij, want de verpakkingen van iNOA zijn gerecycleerd en ook de bijsluiter wordt voortaan weggelaten. Deze print het merk nu aan de binnenzijde van de verpakking, waardoor we samen maar liefst 75 ton papier per jaar uitsparen wereldwijd. Heel wat bomen dus!

Uniek dankzij gepatenteerde formule

De iNOA-haarkleuringcrèmes bevatten een ‘oil delivery system’, wat betekent dat het om haarkleuringen op oliebasis gaat. Dit betekent dat ze met hun milde formule geschikt zijn voor werkelijk alle huidtypes. Andere mooie troeven zijn:

  • De afwezigheid van ammoniak
  • Geen vervelende geur
  • Een verbeterd hoofdhuidcomfort dankzij de oil delivery crème die bij de kleur gevoegd wordt
  • Tot 100 % dekking van grijze of witte haren

Afbeelding1.jpg

Afbeelding2.jpg

Last van witte haren?

Wist je dat iNOA je niet alleen een luminieuze haarkleur met een grijsdekking tot wel 100 % biedt, maar dat je met de vernieuwde formule ook 48 % meer glans geniet? Bovendien heeft het merk zijn karaktertinten onderverdeeld in:

  • Warme tinten zoals goud, koper, warm bruin, vurig rood, acajou en koperbruin
  • Koele tinten zoals askleur, parelmoer
  • Natuurlijke bruintinten
  • Natuurlijke asblondtinten
  • Mokkatinten

Tot wel 100 % grijsdekking

Heb jij tot 70 % grijze haren, dan kunnen we de iNOA-tinten op jouw kapsel in hun pure vorm gebruiken. Nemen je grijze haren echter meer dan 70 % van je kapsel in, dan personaliseren we de kleuringscrème voor een perfecte grijsdekking. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van natuur- of goudtinten naargelang het gewenste resultaat.

Daarbovenop hebben de carmilanetinten (donkerrood met koele ondertoon), de DM5-roodtinten en rubilanetinten (met een vurig koper als eindresultaat) 100 % grijsdekking. Deze kleuren blijven, zelfs na tal van wasbeurten, prachtig rood. Uiteraard wel mits je een aangepaste shampoo en conditioner gebruikt na iedere wasbeurt om de haarschubben te af te sluiten.

Wil jij een prachtige, impactvolle haarkleur zonder schade?

En het mooie van dit alles? De inwerktijd van iNOA is slechts 35 minuten. Zo kan je ondertussen gezellig een boekje lezen, genieten van je cappuccino en eventueel e-mails beantwoorden op je laptop. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor jouw veganistische haarkleuring met de producten van iNOA.

Bij High Hair te Hoogstraten adviseren we je met enthousiasme over de juiste kleuring voor jouw haar tijdens een vrijblijvende afspraak. Onze deuren staan voor je open: tot dan!

231012 - HighHair - 012.jpg