Blogs

Terug naar overzicht

Waarom een teasing balayage de nieuwe, betere ombré is

DSC08444.jpg

De teasing balayage is een innovatieve kapperstechniek die we bij High Hair gebruiken om volume en textuur aan je haar te geven door het, tijdens het kleuren, ook te ‘touperen’. Zo geven we je een natuurlijke look, waarbij de originele kleur van je haarwortels geleidelijk overgaat in de kleur op de uiteindes van je haren.

Een dynamische haarkleur die naturel oogt

Bij een teasing balayage verven we je haren in plukjes die dunner zijn dan bij de traditionele balayage. Zo krijgen je haren een gedifferentieerde kleur, die beter aansluit bij je natuurlijke haarpatroon en -kleur. Je puntjes zijn met andere woorden lichter, zonder dat je eruitziet alsof je een uitgroei hebt.

dynamische-haarkleur-naturel.jpg

Kleur aan de uiteindes of over bijna je gehele lengte?

Er zijn verschillende manieren om teasing balayage uit te voeren, afhankelijk van het gewenste effect. Sommigen kiezen ervoor om alleen de haarpuntjes te verven, terwijl anderen het haar over de hele lengte kleuren. En wil je eens iets helemaal anders? Dan kan je ook kiezen voor een kleur die afwijkt van een natuurlijke haarkleur, zoals roze of blauw. Wist je bovendien dat een teasing balayage regelmatig in combinatie gezet wordt met shadow roots?

minimum-onderhoud-kapsel-hoogstraten.jpg

Minimum aan onderhoud

In feite kun je de teasing balayage beschouwen als een geavanceerde versie van de ombré-techniek. Heb je donkere wenkbrauwen maar wil je toch een frisse look voor je haren? Dan laten we de aanzet mooi donker aan de wortel en geven we je uiteindes meer leven. En de kers op de taart: voor het onderhoud van een teasing balayage moet je niet om de 6 weken, maar eerder om de 6 maanden bij ons langskomen. En dat spaart zowel tijd als kosten!

Dikker, glanzender en gezonder haar

Bovendien zal je haar, doordat het geruime tijd met rust gelaten wordt tussen behandelingen door, in een veel betere staat verkeren. En dat betekent dan weer dikker en gezonder haar met meer glans. Het volledige plaatje dus!

Contacteer ons voor jouw kappersadvies op maat!

Kom je bij ons langs voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak voor je haren, vraag dan zeker aan onze stylistes of de teasing balayage een optie is om het effect te bereiken dat jij in gedachten hebt. Wij geven je graag oprecht en professioneel advies.

DSC08016.jpg