Blogs

Last van schilfertjes? Vertrouw op de magie van Kérastase Symbiose

Kamp je met roos, dan ben je zeker en vast niet de enige. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van een gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid, waardoor ze te maken krijgen met schilfertjes. Om roos te bestrijden werken we in kapsalon High Hair met de succesvolle Kérastase Symbiose-lijn: een effectieve oplossing die je ook bij ons kunt aankopen om thuis te gebruiken.

Waarom een teasing balayage de nieuwe, betere ombré is

De teasing balayage is een innovatieve kapperstechniek die we bij High Hair gebruiken om volume en textuur aan je haar te geven door het, tijdens het kleuren, ook te ‘touperen’. Zo geven we je een natuurlijke look, waarbij de originele kleur van je haarwortels geleidelijk overgaat in de kleur op de uiteindes van je haren.

Haartrends voor 2023 volgens team High Hair

Bij High Hair specialiseren we ons als high-end kapsalon in de trends van het moment. Daar volgen we niet alleen regelmatig bijscholingen voor, maar besteden we ook in onze vrije tijd veel aandacht aan. Het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen in de sector is voor ons een passie die nooit stopt. Welke hair trends wij voor 2023 voorspellen? Je leest het hier.