Blogs

Maximaal blond, minimale schade? Ons salon gebruikt Olaplex

Heb jij ontkleurde en geblondeerde haren? Dan zal het merk Olaplex je niet onbekend in de oren klinken. Met deze revolutionaire behandeling herstellen en versterken we je haren in ons salon nadat ze onvermijdelijk beschadigd zijn geraakt in het ontkleuringsproces. Zodat jij een prachtig blond kapsel geniet, met minimal damage. En willen we dat niet allemaal?

Heb jij al eens van lowlights gehoord?

Je hebt vast wel eens gehoord van highlights. Maar wist jij dat er ook zoiets bestaat als het tegenovergestelde, namelijk lowlights? Bij High Hair zijn we tot in de (haar)puntjes op de hoogte van de nieuwste technieken in de haarsector en lichten we graag de diverse methodes toe waarmee we dagelijks aan de slag gaan. Vandaag dus aan de beurt: lowlights.

Wat is een haartoner en is het iets voor mijn kapsel?

Als je regelmatig naar de kapper gaat om je haren te laten kleuren, dan is de kans groot dat je al eens gehoord hebt over toner. Maar wat is toner nu eigenlijk en wat doet het precies voor je haren? Opdat jij volledig op de hoogte bent van wat we zoal op je haar zetten tijdens het kleurproces, licht het team van High Hair de vraag vandaag met plezier voor je toe.