Blogs

Maximaal blond, minimale schade? Ons salon gebruikt Olaplex

Heb jij ontkleurde en geblondeerde haren? Dan zal het merk Olaplex je niet onbekend in de oren klinken. Met deze revolutionaire behandeling herstellen en versterken we je haren in ons salon nadat ze onvermijdelijk beschadigd zijn geraakt in het ontkleuringsproces. Zodat jij een prachtig blond kapsel geniet, met minimal damage. En willen we dat niet allemaal?

Wat is een haartoner en is het iets voor mijn kapsel?

Als je regelmatig naar de kapper gaat om je haren te laten kleuren, dan is de kans groot dat je al eens gehoord hebt over toner. Maar wat is toner nu eigenlijk en wat doet het precies voor je haren? Opdat jij volledig op de hoogte bent van wat we zoal op je haar zetten tijdens het kleurproces, licht het team van High Hair de vraag vandaag met plezier voor je toe. 

Een face framing balayage: de trend van 2023

De face framing balayage, een haarkleurtechniek waarbij de voorste lokken van je haar subtiel worden opgelicht, is tegenwoordig weer helemaal in. Het gaat om een zeer trendy highlight-stijl, die niet alleen je blonde haarkleur opfleurt maar ook je gezichtstrekken positief laat knallen. Zo zie je er minder moe uit: het is als het ware make-up voor je haar. Blond wordt bovendien vaak geassocieerd met de zomer, en worden we daar niet allemaal gelukkig van?