Blogs

Een haarkleuring die 100 % VEGAN is?

Bij High Hair vinden we het belangrijk om, als persoon maar ook in het salon, duurzame en verantwoorde keuzes te maken. Daarom werken wij met het hoogkwalitatieve en bovendien recent vernieuwde merk iNOA, waarvan de haarkleuringen volledig vegan zijn. Benieuwd hoe dat precies zit, en of deze vegan haarkleuring wel even goed is als andere kleuringen? Lees hier meer.

Root shadow: het aanstippen van je haaraanzet met toner

Vind jij de aanzet van je nieuwe balayage storend en niet naturel genoeg? Dan is een ‘root shadow’ iets voor jou. Hierbij versmelten onze haarspecialistes jouw pas gezette highlights meer met je natuurlijke haarkleur. Zo groeit je balayage mooier uit en heb je minder onderhoud aan je blonde lokken. Lees hier meer!

Heb jij al eens van lowlights gehoord?

Je hebt vast wel eens gehoord van highlights. Maar wist jij dat er ook zoiets bestaat als het tegenovergestelde, namelijk lowlights? Bij High Hair zijn we tot in de (haar)puntjes op de hoogte van de nieuwste technieken in de haarsector en lichten we graag de diverse methodes toe waarmee we dagelijks aan de slag gaan. Vandaag dus aan de beurt: lowlights.