Blogs

Haartrends volgens team High Hair

Bij High Hair specialiseren we ons als high-end kapsalon in de trends van het moment. Daar volgen we niet alleen regelmatig bijscholingen voor, maar besteden we ook in onze vrije tijd veel aandacht aan. Het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen in de sector is voor ons een passie die nooit stopt. Welke hair trends wij  voorspellen? Je leest het hier.

Root shadow: het aanstippen van je haaraanzet met toner

Vind jij de aanzet van je nieuwe balayage storend en niet naturel genoeg? Dan is een ‘root shadow’ iets voor jou. Hierbij versmelten onze haarspecialistes jouw pas gezette highlights meer met je natuurlijke haarkleur. Zo groeit je balayage mooier uit en heb je minder onderhoud aan je blonde lokken. Lees hier meer!

Een haarkleuring die 100 % VEGAN is?

Bij High Hair vinden we het belangrijk om, als persoon maar ook in het salon, duurzame en verantwoorde keuzes te maken. Daarom werken wij met het hoogkwalitatieve en bovendien recent vernieuwde merk iNOA, waarvan de haarkleuringen volledig vegan zijn. Benieuwd hoe dat precies zit, en of deze vegan haarkleuring wel even goed is als andere kleuringen? Lees hier meer.